Varukorg

✔ Fri frakt över 699 kr  ✔ Snabb leverans

Om oss

Välkommen till Heminreda.se! Din heminredningsbutik på nätet där du hittar heminredning som lyfter fram din personlighet. Heminreda.se erbjuder ett brett sortiment av heminredning via nätet och är en del av företaget Novodesign AB (556790-1235) som sedan 2009 har försett Sverige och norden med heminredning.

Heminreda.se – din heminredningsbutik på nätet

Företaget är ett familjeföretag som grundades år 2009 under namnet Novodesign. Då jobbade vi uteslutande med att sälja via återförsäljare i Sverige och norden, under åren har vi gradvis ändrat inriktning och numera är vårt primära fokus att sälja direkt till konsument. Dels via Heminreda.se och dels via vår andra e-handel KaffeochTe.se. Lager och kontor finns i Bålsta, så paketen skickas utan onödiga dröjsmål direkt från oss.

 

Heminredning med personlighet

Hos Heminreda.se hittar du heminredning med charm och personlighet. Vår strävan är att kunna erbjuda ett produktsortiment som sticker ut en aning, saker som du inte hittar överallt i handeln. Vi gillar ting med personlighet och karaktär, gärna något som man blir glad av. Ett hem utan personlighet är bara ett boende. De saker vi omger oss med säger något om vilka vi är, det är personligheten som skapar hemmet och som gör att vi trivs.

Blompinne groda

 

Köp heminredning online

Vi känner väl alla att vardagen kan vara stressig och ibland är det svårt att hinna med allt som man skulle vilja. Det är inte alltid man hinner springa på stan, på jakt efter det där speciella. En paus är alltid bra så slå dig ner med något gott och titta runt på vår hemsida i lugn och ro från hemmets trygga vrå. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss annars hoppas vi att du hittar många saker du gillar så att vi får skicka paket till dig.

Vi avslutar med ett citat vi ramlade över från formgivaren Josef Frank där han berättar hur man behöver stå i ett personligt förhållande till sitt hem, och vi instämmer till fullo:

Det är inte nödvändigt att man har det vackert omkring sig. Det är inte ens viktigt. Det viktiga är bara att man har det skönt och att man har saker omkring sig som man tycker om och som passar ihop med en själv. Man behöver stå i ett personligt förhållande till sitt hem.  – Josef Frank

Fri frakt till DHL ombud

Vid köp över 699 kr

Enkel retur

Öppet köp 14 dagar

Säker betalning

Betala allt direkt eller lite i taget