✔ Fri frakt över 699 kr  ✔ Skickas från lager i Sverige

Ångerrätt och retur

Här har vi samlat vanliga frågor som kan uppkomma rörande ångerrätt och retur.

Jag vill ångra köpet, vad gäller?

Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Enligt den lagen gäller också att varan skall kunna återlämnas i oförändrat skick. Observera att ångerrätten ej gäller vid köp av presentkort, livsmedel eller varor med nedsatt pris/rea. Ångerrätten gäller ej heller beställningsvaror som beställs/anpassats enbart för dig. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Vem betalar returfrakten?

Återsändande av produkt sker, med hänvisning till Distansavtalslagen, på kunds bekostnad då Distansavtalslagen ej ger kund rätt att begära återbetalning av kostnader för transport eller annan utförd tjänst. Vi tillämpar en fast returfrakt på 79 SEK för små paket och 159 SEK för stora/tunga paket.

När betalas mina pengar tillbaka?

Återbetalning sker inom 30 dagar från det att vi mottagit returnerad produkt. Återbetalningen sker med samma betalningsmetod som valdes vid beställning av ordern.

Hur mycket pengar får jag tillbaka?

Väljer du att utnyttja din ångerrätt betalar vi tillbaka varuvärdet. Kostnaden för returfrakten justeras i samband med återbetalningen av dina pengar.

Hur går jag tillväga för att skicka tillbaka mitt köp?

Kontakta oss alltid via mail info@heminreda.se innan du skickar tillbaka dina varor så skickar vi en returfraktsedel. Tänk på att du själv är ansvarig om produkten försämras under returfrakten, se därför till att paketera den väl.

Fri frakt till DHL ombud

Vid köp över 699 kr

Enkel retur

Öppet köp 14 dagar

Säker betalning

Betala allt direkt eller lite i taget